Imkersartikelen

winkelWinkel

Een belangrijke tak binnen ons bedrijf is de verkoop van imkersartikelen. Alles wat u als imker nodig kunt hebben verkopen we in onze winkel in Apeldoorn. De meeste artikelen zijn op voorraad, bijzondere dingen worden besteld en zijn meestal ook binnen ca. 4 dagen leverbaar. Kom gerust langs om te kijken wat we zoal hebben, we geven graag advies.

Webshop

In 2013 hebben we onze webshop geïntroduceerd. Hiermee hopen we ook klanten die niet makkelijk naar onze winkel kunnen komen, snel en goedkoop imkersartikelen te kunnen leveren.  Als u voor 15.00 uur bestelt, verzenden we de artikelen nog dezelfde dag en worden ze meestal de volgende werkdag afgeleverd. Voor bestellingen boven de € 99,= is verzending meestal gratis.

Onze webshop is open! Bekijk het assortiment op www.bijdaanshop.nl

magazijnSommige imkersmaterialen produceren en verwerken we zelf, andere artikelen worden (soms in eigen beheer) elders geproduceerd. Zo kunnen we de prijzen laag houden, en de kwaliteit zoals u gewend bent.

Regelmatig hebben we ook tweedehands materialen van stoppende imkers, voor beginners is dit vaak een goede manier om toch laagdrempelig met bijen te kunnen beginnen. Neem eens contact op om te kijken waar aan we u kunnen helpen.

 

 

Invertsuiker
invertsuiker

Wij verkopen diverse merken invertsuiker, voornamelijk ApiFeed, wat speciaal voor ons geproduceerd wordt. Het is een kwalitatief goede kant en klare suikersiroop die het hele jaar door bruikbaar is. De meeste imkers voeren 1 jerrycan van 14 kilo na de laatste dracht, dit moet voldoende zijn om de winter door te komen. Gezamenlijk inkopen loont, daarom komen wij rond begin juni altijd met een voorkoopaanbieding van invertsuiker.  Voor verenigingen of grootimkers kunnen we dan een maand later tegen hele aantrekkelijke prijzen wat grotere partijen wintervoer verkopen. Dit voer is verkrijgbaar in jerrycans of emmers, beide 14 kilo. Op pallets, 44 emmers of 60 jerrycans, maar ook in containers van 1400 kilo voor de mensen die zelf af willen vullen.