Slaapsap

Sambrosa Original

Slaapmiddel Sambrosa Original kent een basis van honing, kruiden en doxylamine succinate.

Toepassen bij: Inslaapproblemen, doorslaapproblemen of slapeloosheid als gevolg van: darmklachten, overgangsklachten, emotionele angsten, nerveuze uitputting maar ook als gevolg van onregelmatige werktijden en jetlags

Dit middel werkt niet verslavend en is zeker niet ongezond.

Sambrosa Extra

Sambrosa Extra is een slaapopwekkend middel. Naast de basis van honing en kruiden, is de Extra van dit product melatonine, wat bijdraagt aan het herstel van het dag- en nachtritme. Sambrosa Extra is geschikt voor mensen bij wie de effecten van Sambrosa Natural niet sterk genoeg merkbaar zijn.

Wij raden aan dit product minimaal 2 uur voor het slapen gaan in te nemen.

Bij overgevoeligheid voor het middel, dient men het gebruik direct stop te zetten. Niet in te zetten bij baby’s onder de 1 jaar.

Samenstelling
Sambrosa Extra berust op de combinatie van de volgende ingrediënten: Kruidenmengsel (met onder andere griffonia, zizyphus en valeriaan), l-tryptofaan, melatonine, honing, water en alcohol.

Het gebruik van melatonine wordt afgeraden bij:
zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangezien het effect van dit hormoon op een foetus of een kleine baby niet geheel duidelijk is en bij mensen met immuunsysteem kanker, hevige allergieen of met een auto-immuun ziekte : melatonine kan deze ziekten erger maken, omdat melatonine het immuunsysteem ondersteunt

L-tryptofaan wordt afgeraden bij:
Mensen die antidepressiva gebruiken, zoals de mono amine oxidase remmers (MAO remmers). Omdat deze medicijnen de normale enzymatische afbraak van serotonine beperken, zal aanvuling met l-tryptofaan uit een voedingssupplement het gehalte serotonine in de hersenen mogelijk te hoog doen stijgen. Vraag zonodig uw arts of u MAO remmers gebruikt.

No Worries

No Worries is een algeheel kruidenpreparaat. Het is een natuurlijke rustgever en bevordert de geestelijke veerkracht. De kruiden in No Worries helpen bij spannende tijden op het werk en/of in uw privéleven, innerlijke onrust, examenspanning, plankenkoorts en zwakke zenuwen. Door de unieke samenstelling van dit product kan No Worries incidenteel gebruikt worden, omdat de werking vrijwel direct merkbaar is.

Bij overgevoeligheid bij een van deze  middelen, dient u het gebruik direct stop te zetten.